Retourneren

U heeft het recht uw bestelling als consument te herroepen binnen 14 dagen na levering van de bestelde goederen en/of diensten.  Bij Koopjelabels.nl vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en dat retourneren geen lastige klus moet zijn. Zo hebben we ervoor gekozen om de termijn waarbinnen u uw bestelling kunt herroepen/retourneren verruimd naar 30 dagen na levering. 

Mocht u er voor willen kiezen uw bestelling te retourneren dan kunt u dit gemakkelijk kenbaar maken door ons een email te sturen naar info@koopjelabels.nl met uw gegevens, wat u wenst te retourneren en onder vermelding van het ordernummer. 

U kunt er echter ook voor kiezen het herroepingsformulier in te vullen en naar ons op te sturen. Deze kunt u downloaden door hier te klikken.

Geen kosten

Voor het retourneren van artikelen dient u de retourkosten voor eigen rekening te nemen.

Indien u binnen de zichttermijn uw hele bestelling retourneert zal Koopjelabels.nl het gehele orderbedrag inclusief de kosten voor heenzending naar uw adres binnen 14 dagen terugstorten. Mocht u een gedeelte van uw bestelling retourneren dan betaald Koopjelabels.nl binnen 14 dagen het bedrag uit van de artikelen die u retourneert. Hierbij geldt wel dat Koopjelabels.nl de artikelen in ontvangst genomen moet hebben alvorens overgegaan wordt tot terugbetaling.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt niet op artikelen welke speciaal voor u gemaakt of bedrukt zijn en daardoor persoonlijk van aard. Bij artikelen waarbij het herroepingsrecht niet van toepassing is zullen we dit er altijd expliciet bij vermelden om onduidelijkheid te voorkomen.

© 2017 - 2024 Koopjelabels.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel